Beslissingen intern: cyclus 3 en rapid

Altijd leuk als je meerdere resultaten kan publiceren. Afgelopen donderdag was de laatste ronde van de derde cyclus (dat was ronde 7, deze was bij eerder bericht ingekort om de laatste cyclus haalbaar te maken), de week ervoor de derde rapid avond en snelschaken is ook al twee keer gespeeld, maar daarvan moet de tweede ronde nog online en heb ik de uitslag niet van dus dat komt volgende week.

Eindstand cyclus 3 & top twee ladder

In de derde cyclus plaatsen Erik en Rogier zich als nummer 1 en 2. Dan is na 23 rondes de laddercompetitie ook klaar, deze staat niet online dus deel ik in met deze zeer geavanceerde Excel printscreen:

Waaruit duidelijk wordt dat Julian en Merlijn zich plaatsen via de ladder. Komend seizoen zal ik de ladder na elke cyclus bijwerken.

De vier laatst geplaatsten gefeliciteerd!

Kampioensgroep

Met plaatsingsnummers, indeling volgt:

 1. Yde van Deutekom
 2. Arno van der Lubben
 3. Arno Middelkoop
 4. Jos Veldhuijzen
 5. Erik Middelkoop
 6. Rogier Zoun
 7. Julian Oskam
 8. Merlijn Albers

Promotie van B naar A

Van B naar A is versterkte promotie vanwege het wegvallen van de kampioensgroep en de A-groep blijft verder gehandhaafd. Gepromoveerd naar A zijn:

 1. Han Perluka
 2. Piet Hanemaaijer
 3. Theo Witjens
 4. Harmen Bijster

Plaatsing rapid finalepoule

Twee weken terug was de derde rapid avond. Deze staat nog niet online, maar heb ik zelf gewonnen, dus dat is makkelijk onthouden. Verder hebben we besloten de vierkamp uit te breiden naar zeskamp (suggesties aanpassingen intern volgen later, maar deze is doorgevoerd vanwege praktische overweging) en dus zijn de beste drie (nog niet geplaatste) spelers over alle drie de avonden geplaatst. Dat zijn Lourens, Erik en Indy, dus de finalepoule is als volgt:

 1. Yde van Deutekom
 2. Rogier Zoun
 3. Arno Middelkoop
 4. Lourens Smaal
 5. Erik Middelkoop
 6. Indy Sewpal

Plaatsing snelschaak finalepoule

Deze volgt dus nog.