Beslissingen cyclus 2!

De beslissingen van afgelopen cyclus lieten even op zich wachten omdat een aantal KNSB partijen meetelden. Voor de duidelijkheid, deze post is onder voorbehoud omdat ik pas volgende week de definitieve eindstand kan uploaden.

Plaatsing: Jos (!) en ondergetekende plaatsen zich! Jos na promotie uit B direct de kampioensgroep in: enige kaper op de kust gisteren was Johan die zijn partij in K2 verloor. Ikzelf heb met overwinningen op Arno en Julian en remise tegen Rogier een van mijn betere cycli ooit gespeeld en win die ook met uitstek (40 punten).

Promotie: Gerard en Alfons promoveren (terug) naar A! Gerard wint de cyclus op onderling resultaat, verder staan ze stijf bovenaan met ieder 37 punten.

Degradatie: na een cyclus A gaat Harmen weer terug en Sven gaat met hem mee. Even leek het alsof Yde, die vorige cyclus groep A won, in aanmerking kwam maar die speelt zich met een remise tegen 2200+ gisteren ruim veilig. De andere vier die nog in problemen konden komen wonnen allemaal (Bob, Marc, Arno en Fedde).